10xBeter is een programma van de NTR met in elke aflevering tips voor een beter leven. De nieuwe reeks staat in het teken van 'de zomer door'. Presentatie: Harm Edens.

Hoe je 10xBeter de zomer viert, laat Harm Edens zien in verrassende reportages waarvoor hij het hele land doorkruist. Vast onderdeel is Harms bezoek aan camping De Fransche Kamp bij Bussum, waar de meest uiteenlopende mensen kamperen. Verder in deze serie onder meer: fossielen zoeken op de Maasvlakte, koken met kwal en 10xbeter de weg op richting je vakantie-adres.

Ook zien we hoe Jenny (52) van haar watervrees afkomt, hoe de blinde cabaretier Vincent Bijlo de zomer beleeft en hoe schrijver Thom Breukel (De Stilte Atlas van Nederland) op zoek gaat naar nieuwe stille plekken in de stad.

Zomers ongemak voor velen: niet kunnen poepen op vakantie. Midas Dekkers heeft oplossingen.

Dit en veel meer in 10xBeter de zomer door. De inhoud per programma vindt u onder het kopje Informatie.Uitzending: 4, 5, 6, 7, 8,  en 11, 12, 13, 14 en 15 augustus 2014, 19.55 uur, Nederland 2


Alle series van 10xBeter sluiten aan bij cursussen van de NTR Academie.

Vorige uitzending
NPO 2, 
Maandag 18 Aug 2014, 09:26 - 09:51

Hoe je 10xBeter de zomer viert, laat Harm Edens zien in verrassende reportages waarvoor hij het hele land doorkruist. Om op safari te gaan hoef je niet naar Afrika. Henk Ruseler organiseert nachtsafari's op de Hoge Veluwe. Harm gaat met hem sterrenkijken. Marcel Blekendaal is polderwachter. Een boswachter heeft bos, maar een polderwachter heeft weilanden. En wat hij doet? Hij maakt wandelingen in de polder, op klompen, met een polsstok. En hij werkt aan de verbeelding van de polder.