Prijsvraag voor creatieve docenten 'Het Gouden Oog' gaat weer van start!

“Het Gouden Oog”, dé NTR Onderwijs Mediaprijs voor de beste lesvideo, is weer van start gegaan. Docenten in het basis- en voortgezet onderwijs, die op creatieve wijze video gebruiken om hun lessen over te brengen, kunnen hun zelfgemaakte lesvideo insturen via de website van Het Gouden Oog.

De winnaar van Het Gouden Oog wordt gekozen door een vakjury van vooraanstaande didactici en audiovisueel experts. De docent die de beste lesvideo heeft gemaakt wint de NTR Onderwijs mediaprijs en krijgt deze Gouden Oog-award én een nieuwe videocamera uitgereikt tijdens de Nationale OnderwijsWeek.

Doe mee!
Docenten kunnen hun video’s insturen t/m 5 september 2014 via het inzendformulier op deze website.

Het Gouden Oog

Evenals in de eerste editie 2013 staat ‘Het Gouden Oog’2014 in het teken van ‘flipping the classroom’; dé trend binnen het onderwijs waarin steeds meer docenten de mogelijkheden van digitale media en video benutten.

NTR is met Schooltv meegegroeid met het onderwijs en heeft altijd ingespeeld op digitale ontwikkelingen, met de nieuwe Schooltv portal (schooltv.ntr.nl) als het meest recente wapenfeit. Als educatieve omroep wil de NTR innovatieve ontwikkelingen en kwaliteitsverbetering in het onderwijs stimuleren.

Blijf op de hoogte via Twitter met #HetGoudenOog of volg @SchooltvUitzending Gemist NTR
Naar uitzendinggemist.nlUitzending Gemist