Bonita Avenue is een hoorspel in twintig delen van een half uur, dat gebaseerd is de gelijknamige bestseller van Peter Buwalda (uitgave De Bezige Bij).

Bonita Avenue is het verhaal van een angstaanjagende driehoeksrelatie die explodeert tegen het decor van de vuurwerkramp in Enschede.  De ontploffing van S.E. Fireworks begeleidt het knallen van de relatie tussen Joni, de bloedmooie dochter van rector magnificus Siem Sigerius en fotograaf Aaron Bever. Een Griekse tragedie in de hedendaagse setting van een studentencampus volgens de oeroude wetten van bloedbanden versus internetporno.

De hoofdrollen worden gespeeld door  Jaap Spijkers (Siem Sigerius), Georgina Verbaan (zijn dochter Joni Sigerius), Waldemar Torenstra (haar vriend Aaron Bever), Carine Crutzen (Tineke Sigerius) en Ariane Schluter (Elisabeth Haitink). Regie:  Marlies Cordia en Vibeke von Saher van De Hoorspelfabriek. Scenario: Eva Gouda en Koen Caris. Muziek en sounddesign: Kuitenbrouwer&Henselmans. Techniek: Frans de Rond. Eindredactie: Frans Kotterer (NTR).

Bonita Avenue is een productie van De Hoorspelfabriek , in opdracht van de NTR. Deze productie kwam mede tot stand dankzij het Mediafonds en de NPO

Vorige uitzending
NPO Radio 1, 
Vrijdag 12 Sep 2014, 00:00 - 00:35,

Een hoorspel naar het boek van Peter Buwalda over noodlot en verval, idylle en schoonheid.

Uitzending Gemist
Naar uitzendinggemist.nlUitzending Gemist