Met o. a. Jack Wouterse, Nelly Frijda, Jenny Arean, Martin van Waardenberg, Cees Geel, Daniel Boissevain, Georgina Verbaan en Hadewych Minis

Amsterdam jaren zeventig. Harrie 'de Moker' Pruis regeert op de Wallen. Hij verhuurt ramen, is eigenaar van de klasse-striptent Pigalle, opent de eerste peepshow en droomt van een nieuw gokpaleis met erotisch topamusent. Zijn vrouw Greet drijft café Het Uitzicht. Harrie Pruis is een vertegenwoordiger van de penoze oude stijl. Maar Rotterdammer Aad Bosman, eigenaar van een boksschool en illegale pokertent, zaagt aan het imperium van de Moker. Bosman ziet een nieuwe markt: drugs. Hij probeert een verbond te sluiten met Pruis, maar deze wil niets met drugs te maken hebben: 'Daar komt maar ellende van'. Waarna Bosman de oudste zoon van De Moker, Sjon, probeert in te palmen en chantage niet uit de weg gaat.

Vorige uitzending
NPO Radio 1, 
Vrijdag 15 Mrt 2013, 00:45 - 01:00,

Harrie kondigt onder het gezelschap van al zijn personeel een belangrijke mededeling aan. Terwijl iedereen in ’t Uitzicht een biertje drinkt, wandelen Freddie en Suzan over straat, fantaserend over een beter vooruitzicht.

Uitzending Gemist
Naar uitzendinggemist.nlUitzending Gemist